Landsgildekontoret har fået nyt telefonnummer og nye telefontider:

Telefon: 52 32 27 33
Telefontid: mandag, tirsdag og onsdag kl. 10 – 14

Historie og værdier. Gildelov og -løfteMedlemsbladet “Sct. Georg”Aktiviteter i Sct. Georgs GilderneInternationaltHER FINDER DU OSGildehuse og hytterMEDLEMSSIDE – KRÆVER KODELandsgildeting 14/1 2024Hotelt på Spejdernes LejrUdvalg og ledelseVedtægterKalenderNyt telefonnummer til landsgildekontoret

ReachOut
– gildernes “spejderhjælp”

Vi vil hjælpe unge piger på Sri Lanka med at passe deres skolegang, så de kan løfte sig selv og deres kommende familier ud af fattigdommen.

Sammen med vores spejderkontakter i Sri Lanka vil vi hjælpe pigerne med at komme i skole de dage, de har menstruation.

Ligesom her i Danmark er det nærmest tabu ……

Sct. Georgs Gilderne er en bevægelse, der sigter mod personlig udvikling for medlemmerne, og som bl.a. deltager aktivt i forskellige humanitære opgaver både lokalt, nationalt og internationalt. 

23. april: Sct. Georgs Dag / Spejderdag

Den 23. april er dagen hvor spejdere over hele kloden samles og bekræfter deres spejderløfte. På samme måde samles Sct. Georgs Gildene til gildehal og bekræfter gildeløftet.

Inden løftet bekræftes oplæses årets Sct. Georgsbudskab. Du kan læse de seneste budskaber ved at trykke på knappen herunder.

Sct. Georgs Gilderne i Danmark byder H.M. Kong Frederik X og H.M. Dronning Mary hjertelig velkommen som Danmarks nye regentpar og sender de bedste ønsker for fremtiden.

Samtidig sender vi en varm hilsen og tak til H.M. Dronning Margrethe for 52 års fantastisk indsats som Danmarks regent og statsoverhoved.

Foto: Hasse Nielsen ©

Samarbejdspartnere

Sct. Georgs Gilderne i Danmark består af lidt mere end 150 lokale gilder fordelt over hele Danmark. Vi er næsten 3.000 medlemmer, men vi vil gerne være flere.