Glæd en lokal spejdergruppe – giv dem et HOTELT på Spejdernes lejr 2022

På spejdernes Lejr 2022 i Hedeland ved Roskilde vil Sct. Georgs Gilderne i Danmark gentage tilbuddet om ”HOTELT-værelser” til lejrfrivillige.

HOTELT på Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg blev en succes med 24 gule patruljetelte som blikfang og med stor belægning i teltkabinerne.

De fleste af teltene var købt af gilder i Danmark og doneret til lokale spejdergrupper, der selv pakkede teltene ned ved lejrens slutning.

HOTELT skal synliggøre Sct. Georgs Gilderne

Hotelt projektets formål er at promovere og synliggøre Sct. Georgs Gilderne lige der, hvor potentielle nye gildemedlemmer befinder sig. Det gør vi ved at leje HOTELT-værelser ud og hygge om gæsterne. Det gør vi også ved at tiltrække folk med forskellige aktiviteter for både børn og voksne på Hotelt pladsen. Der vil hele tiden være ”kaffe på kanden” i samlingsteltet, og det indbyder til snak om Sct. Georgs Gildernes arbejde.

HOTELT skabte så meget opmærksomhed i 2017, at prinsesse Benedikte lagde vejen forbi. Vores billedhæfte fra Hotelt på SL2017 giver et godt indtryk af projektet. Du kan hente hæftet her.

Hotelt er fællesprojekt

Vi håber, at mange gildebrødre vil komme og opleve HOTELT på SL2022, og der bliver brug for hjælp med opgaverne på pladsen. Men for planlægningen af HOTELT og projektets økonomi så gælder det lige nu først om, at der er gilder, der har lyst til at købe et telt, der efterfølgende doneres til en spejdergruppe – og måske få små lokale events ud af det.

Vi har igen valgt det populære Patruljetelt XXL med 2 kabiner, som vi ved, at spejdergrupperne gerne vil have. Vores tilbudte pris er 5.500 kr.

For at HOTELT skal lykkes igen vil vi gerne kunne disponere over 24 og op til maks. 30 telte. Derfor beder vi jer så hurtigt som muligt at tage stilling til, om der ikke er en spejdergruppe i jeres lokalområde, der skal have et telt.

Sådan foregår det

Når jeres gilde/distrikt har besluttet sig for at donere et telt, så sender I en mail til undertegnede på hotelt@sct-georg.dk. Herefter får I en mail retur med lidt info, betalingsoplysninger mm.

Vi er behjælpelige med at udfærdige ”teltbevis”, som spejdergruppen kan få overrakt, og som skal medbringes, når teltet afhentes på SL2022.

På forhånd tak

Vi håber I prioriterer HOTELT, hvis I overvejer at støtte spejderne i 2022, og vi glæder os til at høre fra jer. Har i spørgsmål så skriv til os på  hotelt@sct-georg.dk

Sæt kryds i kalenderen 23. – 31 juli 2022

Der vil under lejren og opbygningen et par dage før blive brug for hjælp, så har du lyst til at være en del af Hotel-projektet og opleve en stor spejderlejr, så reserver dagene eller bare nogle af dagene.

Hvad opgaverne går ud på og hvordan man tilmelder sig, vil vi informere mere om senere.

Mange gildehilsner

Henning Rasmussen
Projektleder for Hotelt 2022
Tlf. 2329 7557