Det er en fantastisk dag!
Når vi tænker på at mere end 40 mio. drengespejdere og 10 mio. pigespejdere, og mænd og kvinder der engang var medlemmer af spejderkorpsene husker denne dag, ja så er det tankevækkende.
At fejre Lord Baden-Powell, er at ære fødslen af den mand, som opfandt en ny måde at opdrage på og som også satte den i værk.

De bevægelser som BP grundlagde eksisterer mere end 100 år efter og de er stærke over hele verden. Men mange glemte at Olave Soames, Lady Baden-Powell som også havde sin fødselsdag denne dag, blot 32 år senere.

De yngre medlemmer mødes, sender hilsener, laver basar, laver lejrbål, deltager i gudstjenester osv – og vi i ISGF – hvad gør vi?

Nogle gilder mindes dagen sammen med de yngre spejdere ved at deltage i deres aktiviteter, andre sender hilsener og andre igen mødes i deres gilder.

Jeg ville gerne udfordre jer til at ”tænke” med grundlag i spejderloven og spejdermetoden – hvordan kan vi som ISGF medlemmer gøre det endnu bedre og prøve at virkeliggøre en stærk fællesskabs ånd i den verden, som vi lever i, og specielt sammen med dem, der engang var spejdere og som ikke fandt at deres samarbejde også var vigtigt.

Nyd den 22. februar, husk på de venner, som du ikke har set eller talt med længe og send en tanke til Lady Olave og Lord Baden-Powell.

På verdenskomiteens vegne vil vi mindes ISGF medlemmer – specielt dem, som ikke lige nu har så gode øjeblikke i deres liv.

Gildehilsener fra

Mida Rodrigues
Formand

[imageeffect image=”4507″ target=”_self” width=”300″]